top of page

Panimoravintola

 

Alussa oli maatila ja panimo. Panimotoiminnan vilkastuttua Krouvin isännän kiireet siirtyivät yhä enemmän ja enemmän pellolta poispäin. Siinä missä isäntä peltoaan, Krouvin Sahti oli niittänyt mainetta. Pian alkoivatkin ihmiset kyselemään, josko janoiselle tarjottaisiin apua hanasta.

 

Aikansa tuumattuaan isäntä tarttui toimeen – syntyi kotoisa panimoravintola palvelemaan nälkäisiä ja janoisia vieraitaan.

Panimoravintolasta saa luonnollisesti myös isännän omaa Krouvin Sahtia. Lue lisää.

 

 

Tilauskrouvi

 

Loppukesän leuto tuuli pyyhkii yli viljavien maisemien. Lämmin utu saunan yläpuolella antaa luvan odottaa paljon. Krouvin ovi narahtaa, iloinen puheensorina ja eteiseen kantautuva rento musiikki lunastaa lupaustaan ilta-auringossa kylpeville myöhäisille tulijoille. On tyypillinen lauantai. Krouvin Tilausravintola on tekemässä parhaansa tarjotakseen elämyksen.

 

Krouvi on koko historiansa ajan ollut tunnettu tilausravintola. Krouvista ovat monet juhlat löytäneet rennonviihtyisät puitteet. Häät, sukujuhlat, kesäjuhlat, pikkujoulut, kurssit, ja mitä erilaisimmat tilaisuudet, ovat tulleet Krouvilaisille tutuiksi.

 

Puitteet muokkautuvat perinteisen Pubin tiloista suureksi tapahtumakeskukseksi pitkine pöytineen ja avarine tanssilattioineen. Olipa kyseessä yrityksen, yhteisön, tai vaikkapa perheen oma tilaisuus, kunnon tilausravintolan tapaan Krouvissa hoituu kaikki sopimuksen mukaan.

 

krouvinlava_2019_kevat-4722.jpg
krouvinlava_2019_kevat-4735.jpg
krouvinlava_2019_kevat-4714.jpg
bottom of page